Osebergskipets Venneforening er nå registrert som

GrasrotmottakerBruker du Norsk Tipping kan du støtte skipet uten kostnad for deg!


Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Osebergskipets Venner.


Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.


Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:


1. Hos Kommisjonær: 

Ta med deg ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Ta med strekkode eller ta med organisasjonsnummeret: 998319838.


2. SMS: 

Send GRASROTANDELEN 998319838 til 2020 (tjenesten er gratis).


3. Internett: 

KLIKK HER å søk etter Osebergskipets Venneforening eller bruk organisasjonsnummeret 998319838.


4. Norsk Tipping Mobilspill.

www.norsk-tipping.no/grasrotandelen vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne. Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!


>> Last ned vervebrev <<


>> Last ned vervekort <<